L’aperitiu perfecte per a menjars en família o amb amics!
Receptes
El blini més senzill

Ingredients
- 250 g de farina de blat
- 5 g de sucre
- 5 g de llevat sec de forner
- 1 ou
- 300 ml de llet sencera tèbia
- 15 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- Un pessic de sal
Pas a pas
- 
                        Pas 1En un bol, mescla la farina, la sal, el sucre i el llevat. En un altre recipient, bat l’ou juntament amb la llet i l’oli d’oliva verge extra. Afegeix els ingredients líquids als secs i mescla’ls bé fins a obtenir una massa homogènia. 
- 
                        Pas 2Escalfa una paella antiadherent amb una mica d’oli d’oliva verge extra. Aboca-hi petites porcions de la massa (1 cullerada per blini) i cuina cada blini durant 1 o 2 minuts per cada banda, o fins que s’hagin daurat. 
- 
                        Pas 3Posa’ls en un plat i deixa’ls refredar lleugerament abans d’afegir-hi els toppings. 
- 
                        Pas 4Algunes idees de toppings: - Salmó fumat i formatge cremós. Salmó fumat, formatge cremós al gust, fonoll fresc i un rajolí d’oli d’oliva verge extra.
- Alvocat i cirerols. Rodanxes d’alvocat, cirerols tallats per la meitat, sal, pebre i un toc d’oli d’oliva verge extra.
- Hummus i olives negres. Hummus, olives negres a rodanxes i julivert fresc picat.
- Formatge de cabra i nous. Formatge de cabra esmicolat, nous a trossos, un pessic de mel i unes gotes d’oli d’oliva verge extra.
- Crema de cacau i fruits secs picats. Les millors postres! Amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra i sal, és clar.
 
 
                                    
                                  
                              
 
                                    
                                  
                              