Receptes

Crema pastissera casolana

20 min

Temps

6-8 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Crema pastissera casolana

La millor crema pastissera per farcir, decorar i donar sabor a tots els teus postres!

Ingredients

  • 500 ml de beguda vegetal d’arròs i nou Borges
  • 3 rovells d’ou
  • 100 g de sucre
  • 40 g de maizena

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

  2. Pas 2

    En un bol, bat els rovells juntament amb el sucre fins a obtenir una mescla homogènia. Afegeix-hi la maizena i mescla-ho bé.

  3. Pas 3

    Aboca a poc a poc la beguda calenta damunt de la mescla de rovells, remenant-la constantment.

  4. Pas 4

    Torna la mescla a la cassola i cuina-la a foc mitjà, remenant-la sense parar, fins que espesseixi. Deixa-la refredar.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later