Tan saludable com original!
Recipes
Carbonara Nadalenca

Ingredients
- 200 g dâespaguetis
- 1 pessic de sal
Per a la salsa:
- 75 g de tofu
- Âź de ceba
- 50 g de nous Borges
- 300 ml de beguda de nou Borges
- 1 rajolĂ dâoli dâoliva verge extra Borges
- 1 pessic de sal
- 1 pessic de nou moscada
Step by step
-
Step 1
Posa els espaguetis a bullir en una olla amb aigua i un pessic de sal. Mentre es couen, prepara la salsa carbonara.
-
Step 2
Escalfa un rajolĂ dâoli en una paella i sofregeix la ceba ben picada. Trosseja el tofu i les nous i afegeix-los a la paella quan la ceba comenci a estar daurada. Remena tots els ingredients durant un parell de minuts.
-
Step 3
Incorpora-hi la beguda de nou i apuja el foc fins arribar al punt dâebulliciĂł. Tira-hi sal i nou moscada al gust i deixa-ho al foc vora cinc minuts, sense parar de remenar. Pots servir la salsa aixĂ o passar-la per la batedora perquè quedi mĂŠs fina.