Vols un secret perquè el teu menú nadalenc sigui més saludable i lleuger? Molt fàcil: fes-lo més verd!
No cal renunciar a xai, gall dindi, mariscades i altres receptes contundents que acostumen a omplir les taules nadalenques; simplement s’han de combinar amb propostes verdes. D’aquesta manera, ingerirem unes racions més petites dels plats més calòrics sense que gairebé ens n’adonem.
I és que, en lloc de menjar-se mig quilo de garrí, ¿per què no apostar per una ració més petita de carn i acompanyar-la, posem per cas, amb una amanideta de fonoll? És elegant a més no poder, refrescarà el paladar, alleugerirà el convit discretament i reforçarà la nostra imatge d’amfitrions sibarites.
Per preparar-la, talla unes rodanxes de poma, combina-les amb fonoll ben fresc, ratlla-hi unes nous pel damunt, amaneix-ho amb un rajolí d’oli aromàtic a la pell de llimona i corona-ho amb un pessic d’estragó fresc i un toc de sal.