Bat els ous, la mel, la beguda de nous i lâoli dâoliva verge extra. Tot seguit, incorpora-hi la farina, tamisada, a poc a poc i remenant contĂnuament, fins que no quedin grumolls. Afegeix-hi el llevat.
Receptes
El millor esmorzar nadalenc
Ingredients
- 2 ous
- 30 g de mel
- Una cullerada dâoli dâoliva verge extra Borges
- 250 ml de beguda de nous Borges
- 200 g de farina
- 2 cullerades de llevat
- Una tassa de maduixes
- 100 g de nous pecanes Borges
- Nata
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En una paella petita, tira-hi unes gotes dâoli dâoliva verge extra i aboca-hi massa per preparar la coqueta dâ1 cm de gruix aproximadament. Gira-la, i repeteix lâoperaciĂł fins a obtenir quatre coquetes.
-
Pas 3
Les decorem amb maduixes, nous pecanes i nata.