Recipes

Un “cheesecake” molt especial… en cinc minuts!

40 min

Time

8 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - Cheesecake

Ingredients

  • 120 g de galetes tipus Digestive
  • 10 cullerades sopera d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 iogurt natural senser sense sucre
  • 200 g de formatge d’untar
  • 3 ous
  • Una tassa de beguda de nou Borges
  • 3 cullerades de sucre (o substitut)
  • 3 cullerades de melmelada de gerds

Beguda de nou i arròs

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Esmicola les galetes i barreja-les amb l’oli d’oliva verge extra fins a obtenir una massa consistent. Estén la massa a la base d’un motlle i deixa-la refredar a la nevera.

  2. Step 2

    Mescla en un bol el formatge, el iogurt, la beguda de nou, el sucre i els rovells dels ous. Quan tinguis una mescla homogènia, incorpora-hi les clares a punt de neu i bat amb movimients suaus i circumdants.

  3. Step 3

    Vessa la mescla al motlle, damunt de la galeta, i cuina el cheesecake vora de 30 minuts al bany maria, a foc lent.

  4. Step 4

    Deixa-ho refredari posa-hi una cobertura de melmelada de gerds.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later