La pasta més sexi pel Dia dels Enamorats
Receptes
Espaguetis amb gambes
Ingredients
- 200 g de espaguetis
- 14 gambes grans congelades
- 20 g d’oli d’oliva verge extra Borges
- 10 cl de nata líquida (també ho podem substituir per beguda vegetal Borges)
- 1 llima
- Sal i pebre
- Una pessic de safrà
Pas a pas
-
Pas 1
Renta la llima, ratlla’n la pell i reserva-la. Exprimeix-la i reserva’n el suc, també.
-
Pas 2
Cou els espaguetis en agua bullint amb sal tant de temps com indiqui el paquet.
-
Pas 3
En una paella, daura les gambes condimentades amb safrà en l’oli d’oliva durant un parell de minuts. Salpebre al gust i tira-hi la pell de la llima. Remena-ho un minut més i afegeix-hi la nata i el suc de la llima. Mescla-ho tot amb cura i deixa-ho coure 5 minuts més a foc baix.
-
Pas 4
Escorre la pasta i serveix-la en plats individuals. Tira-hi les gambes i la salsa per damunt.