Així dóna gust menjar sa!
Receptes
Arròs amb verdures
Ingredients
- 1 porro
- 1 ceba
- 1 carbassó
- 2 pastanagues mitjanes
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 gra d'all
- 4 tasses d'arròs
- Un raig d'oli d'oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
- Una mica de clavell
- Un toc de romaní fresc
- 1 fulla de llorer
Pas a pas
-
Pas 1
Sofregeix el porro, la ceba i el gra d’all amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan estiguin ofegats, afegeix les pastanagues tallades a làmines i sofregeix tot durant uns minuts.
-
Pas 2
A continuació afegeix el pebrot verd i el vermell (pots fer servir també el groc, ja que dóna molt de color a l’plat) i, finalment, el carbassó tallat a rodanxes. No deixis de remenar fins que les verdures estiguin cuites al dente. Afegeix sal, pebre, un pessic de clavell i un toc de romaní fresc.
-
Pas 3
Renta l’arròs per eliminar el midó i tot seguit cou en aigua amb sal, a una proporció del doble d’aigua que d’arròs i cobert. També afegeix una branqueta de llorer.
-
Pas 4
Un cop cuit l’arròs, afegeix-ho a la paella de les verdures i remou bé perquè els sabors s’integrin (pots fer-ho amb el foc apagat o deixar-ho a l’mínim perquè les verdures no es refredin).