Blog

Quin és l’acompanyant ideal de qualsevol amanida?

27 Abril 2020

Borges - Ensalada

Heus ací una trista història. Hi havia una vegada algú que preparava unes amanides prodigioses, en què hi posava tota mena de productes de l’hort, el mar i la granja. Li quedaven uns plats multicolors i divins que feien venir enveja a familiars i amics. Quan treia la carmanyola a l’oficina, regnava el silenci: aquelles amanides eren una menja de reis. Però, ai, hi va haver un dia en què algú va descobrir la veritat: sempre estaven adobades igual!

Així es com va entrar en joc el vinagre de Mòdena, de gust complex i potent. Un ingredient clau a l’hora de donar punch a qualsevol recepta. Si el combines amb oli d’oliva i amb el que et vingui de gust (mostassa, herbes, mel, cítrics…), tindràs una manera d’amanir diferent per a cada plat. Així,sí!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later