Pela la ceba i fregeix-la a la paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Afegeix la salsa de tomàquet i cuina a foc lent uns 15 minuts.
Receptes
Cassola d’ous amb verdures
Ingredients
- 300 g de salsa de tomàquet natural
- Un carbassó
- Una ceba mitjana
- 4 tomàquets madurs
- 8 branques de bròquil
- 4 ous
- Un raig d'oli d'oliva verge extra Borges
- Formatge emmental (opcional)
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Talla el bròquil, els tomàquets i el carbassó a rodanxes fines. Disposa la salsa de tomàquet en una safata per forn i, a sobre, col·loca les verdures convenientment salpebrades. Posa-ho al forn durant uns 10-15 minuts.
-
Pas 3
Retira les verdures de forn, afegeix els quatre ous i introdueix al forn durant 10 minuts més. De forma opcional, pots completar-lo amb un toc de formatge emmental perquè es funda al forn sobre les verdures.