Les vinagretes de Borges tenen l’avantatge es que combinen gairebé amb qualsevol recepta, tant d’amanides i verdures com de carns i peixos. Saps quina queda millor amb cada plat?
Balsàmica
T’anirà bé a les amanides de brots, espinacs, bledes, endívia, col, escarola… Aquesta vinagreta aporta el toc dolç de la mel als vegetals de gust fort, i la combinació no pot ser més exquisida. Verdures al forn? No ho dubtis, tampoc. Espàrrecs de marge a la graella? Atreveix-t’hi. Bròcoli al vapor amb pastanaga i patata? A por ello. Un valor segur si vols afegir sabor als teus plats.
Mediterrània
No t’ho pensis més i incorpora-la a la teva amanida de pasta, al cuscús estiuenc que prepares amb el que trobes a la nevera, a aquell peix al forn que t’ha quedat més aviat insuls… Fins i tot pots substituir la maionesa clàssica i altres salses més potents per aquesta meravella de la natura, per exemple per a uns pits a la planxa o una amanida d’estiu amb verdures i patata. Bon profit!