Receptes

Galetes de poma de Halloween

45 min

Temps

5 persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Galetes de poma de Halloween

Sorprèn els teus amics i familiars amb aquesta recepta de Halloween!

Ingredients

Per a la cobertura de caramel

  • 45 g de mantega vegetal (o oli de coco)
  • 30 ml de mel
  • Un pessic de sal
  • 30 g de mantega de cacauet
  • 30 ml de beguda de nou Borges

Per a la barreja de poma

  • 3 pomes Fuji grosses
  • 1 culleradeta de canyella
  • Un pessic de nou moscada
  • Un pessic de sal
  • 20 ml de vinagre de sidra de poma Borges
  • 100 ml d’aigua

Per a les galetes

  • 100 g de mantega a temperatura ambient
  • 150 g de sucre morè
  • 1 ou
  • 300 g de farina de blat
  • Un pessic de sal
  • ¼ de culleradeta de bicarbonat
  • Una culleradeta de canyella en pols

Vinagre de sidra de poma sense filtrar

Beguda de nou i civada

Pas a pas

  1. Pas 1

    La cobertura de caramel

    Fon la mantega vegetal en un cassó petit. Afegeix-hi la mel i un pessic de sal i bat-ho bé. Incorpora-hi la mantega de cacauet i continua batent-ho fins que la barreja s’espesseixi. Retira el cassó del foc i aboca-hi la beguda de nou a poc a poc, fins a aconseguir una barreja suau i brillant. Reserva-ho.

  2. Pas 2

    La barreja de poma

    Posa en un cassó les pomes, pelades i tallades a dauets, juntament amb les espècies, la sal, el vinagre de sidra de poma i l’aigua. Cuina-ho a foc mitjà-baix perquè les pomes quedin tendres i el líquid es redueixi fins a formar-se una compota. Deixa-ho refredar.

  3. Pas 3

    Les galetes

    Bat la mantega juntament amb el sucre morè per obtenir una barreja cremosa. Afegeix-hi l’ou i la mescla de poma (uns 150 g). Barreja-ho bé.

    En un altre recipient, tamisa la farina, la sal, el bicarbonat i la canyella. Incorpora-hi de mica en mica la barreja de mantega i sucre fins a obtenir una massa homogènia.

    Escalfa el forn a 180 °C. Fes boletes de massa i posa-les en una safata de forn folrada amb paper. Forneja-ho durant 12-15 minuts i deixa-ho refredar sobre una reixeta.

  4. Pas 4

    Cobreix cada galeta amb la cobertura de caramel i empolvora-les amb una mica de canyella per al toc final.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later