Un entrant saborós i fàcil. Perfecte per a qualsevol menjar amb familiars o amics.
Receptes
Dàtils amb bacó

Ingredients
- 16 dàtils sense pinyol Borges
- 16 ametlles torrades o 80 g de formatge blau (opcional)
- 8 llenques de bacó
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 200 ºC. Per donar un toc extra de sabor als dàtils, pots farcir-los amb una ametlla torrada o una mica de formatge blau.
-
Pas 2
Talla les llenques de bacó per la meitat i embolica cada dàtil amb un tros. Assegura el bacó amb un escuradents perquè que no s’obri.
-
Pas 3
Posa els dàtils en una safata de forn folrada amb paper vegetal. Ruixa’ls amb una mica d’oli d’oliva verge extra perquè quedin més cruixents.
-
Pas 4
Posa’ls al forn durant 12-15 minuts, tombant-los a mitja cocció, fins que el bacó sigui daurat i cruixent. Retira’ls del forn i deixa’ls reposar un parell de minuts abans de servir-los.




