Deliciós i senzill! ?
Receptes
Pastís de Halloween
Ingredients
- 125 g de carabassa
- 100 g de sucre
- 70 g de mantega
- 2 ous petits
- 75 ml de beguda d’avellana Borges Natura
- 150 g de farina de blat
- 1 cullerada sopera de llevat
- Una pessic de canyella en pols
Pas a pas
-
Pas 1
Talla la carabassa a trossets i cou-la en una olla amb aigua i sal durant uns 20 minuts. Retira-la el foc, cola-la i aixafa-la amb una forquilla.
-
Pas 2
En un bol, mescla la carabassa amb el sucre. Afegeix-hi la mantega fosa, els ous i la beguda d’avellana i remena-ho un altre cop.
-
Pas 3
En un altre recipient, mescla la farina, el llevat i la canyella. Un cop hagis obtingut una massa homogènia, passa-la a l’altre bol i mescla-ho tot a poc a poc.
Unta un motlle amb oli d’oliva verge extra, tira-hi la massa i posa-la al forn a 180 ºC durant 25 minuts (el temps pot variar en funció del gruix del pa de pessic i les característiques del motlle).Afegeix un grapat de nous per sobre per fer-lo extra deliciós!