Receptes

Galetes de xocolata, avellanes i civada

40 min

Temps

4 persones

Racions

FĂ cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Galletas de chocolate

Originals i sense gluten!

Ingredients

  • 1 ou
  • 100 ml de beguda d’avellana Borges Natura
  • 150 ml d’oli de oliva suau Borges
  • 300 g de flocs de civada
  • 100 g de perles de cacau pur
  • 140 g de sucre
  • 50 g de farina d’arròs
  • 80 g d’avellanes Borges triturades

Beguda d’avellana

Avellana torrada Pizarro

Oli d’oliva sabor Suau

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 200 ºC. En un bol, bat l’ou juntament amb l’oli i la beguda d’avellana. Incorpora-hi la resta d’ingredients a poc a poc fins a aconseguir una massa homogènia. Si vols, pots tirar-hi un pessic de sal per fer contrastar els sabors.

  2. Pas 2

    Forma unes galetes rodones, d’1 cm de gruix aproximadament, i col·loca-les en una safata de forn coberta amb paper de silicona.

  3. Pas 3

    Posa-les al forn durant 20 minuts a 180 ºC per dalt i per baix.

  4. Pas 4

    Retira les galetes amb compte, ja que estaran toves, i deixa que es refredin i se solidifiquin damunt d’una graella.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later