Originals i sense gluten!
Receptes
Galetes de xocolata, avellanes i civada
Ingredients
- 1 ou
- 100 ml de beguda d’avellana Borges Natura
- 150 ml d’oli de oliva suau Borges
- 300 g de flocs de civada
- 100 g de perles de cacau pur
- 140 g de sucre
- 50 g de farina d’arròs
- 80 g d’avellanes Borges triturades
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 200 ºC. En un bol, bat l’ou juntament amb l’oli i la beguda d’avellana. Incorpora-hi la resta d’ingredients a poc a poc fins a aconseguir una massa homogènia. Si vols, pots tirar-hi un pessic de sal per fer contrastar els sabors.
-
Pas 2
Forma unes galetes rodones, d’1 cm de gruix aproximadament, i col·loca-les en una safata de forn coberta amb paper de silicona.
-
Pas 3
Posa-les al forn durant 20 minuts a 180Â ÂşC per dalt i per baix.
-
Pas 4
Retira les galetes amb compte, ja que estaran toves, i deixa que es refredin i se solidifiquin damunt d’una graella.