En una paella fonda, sofregim la ceba amb l’oli d’oliva verge extra, afegim els alls ben picadets i tot seguit els xampinyons, ben nets i tallats a làmines. Ho sofregim tot uns minuts i, a continuació, afegim l’arròs. Remenem perquè s’integrin els sabors. Salpebrem.
Receptes
Risotto de xampinyons
Ingredients
- 300 g d'arròs
- 500 g de xampinyons
- 500 ml brou
- 500 ml beguda vegetal Borges Natura
- 30 g de parmesà
- Oli d'oliva verge extra Borges
- Una ceba mitjana
- Una cullerada de mantega
- 2 alls
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Anem incorporant el brou i la beguda vegetal ben calenta a l’arròs, a foc mitjà-baix, sense deixar de remenar. Es tracta d’incorporar lentament i anar remenant perquè l’arròs deixi anar el midó. El procés ha de durar uns 15 minuts (el que triga a coure l’arròs).
-
Pas 3
Quan estigui llest afegim una culleradeta de mantega i el formatge parmesà. Remenem tot i servim amb una mica de parmesà en pols.