Receptes

Risotto de xampinyons

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

3 / 5 (2 votes)

Valoració

Borges - Risotto champiñones

Ingredients

  • 300 g d'arròs
  • 500 g de xampinyons
  • 500 ml brou
  • 500 ml beguda vegetal Borges Natura
  • 30 g de parmesà
  • Oli d'oliva verge extra Borges
  • Una ceba mitjana
  • Una cullerada de mantega
  • 2 alls

Beguda d’ametlla

Beguda d’avellana

Beguda de nou

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una paella fonda, sofregim la ceba amb l’oli d’oliva verge extra, afegim els alls ben picadets i tot seguit els xampinyons, ben nets i tallats a làmines. Ho sofregim tot uns minuts i, a continuació, afegim l’arròs. Remenem perquè s’integrin els sabors. Salpebrem.

  2. Pas 2

    Anem incorporant el brou i la beguda vegetal ben calenta a l’arròs, a foc mitjà-baix, sense deixar de remenar. Es tracta d’incorporar lentament i anar remenant perquè l’arròs deixi anar el midó. El procés ha de durar uns 15 minuts (el que triga a coure l’arròs).

  3. Pas 3

    Quan estigui llest afegim una culleradeta de mantega i el formatge parmesà. Remenem tot i servim amb una mica de parmesà en pols.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later