En un cassó, escalfa la beguda d’ametlla amb la branca de canyella, la ratlladura de la llimona, la maizena i el sucre. Remena-ho mentre s’escalfa a foc mitjà fins a aconseguir una textura cremosa (recorda’t de retirar llavors la branca de canyella). Si la crema no et queda prou compacta, hi pots afegit una mica més de maizena.
Receptes
Llet fregida de Semana Santa
Ingredients
- 500 ml de beguda d’avellana Borges Natura (o d’ametlla o de nou)
- Una branca de canyella
- 1 llimona
- 80 g de maizena
- 80 g de sucre
- 2 ous
- Farina per arrebossar
- Canyella en pols
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Vessa la mescla en un motlle allargat i deixa-la refredar. Un cop freda, talla-la a quadrats individuals.
-
Pas 3
Arrebossa cada porció amb ou i farina i fregeix-les en oli d’oliva verge extra abundant i ben calent, de manera que tota la peça quedi completament submergida.
-
Pas 4
Quan ja estiguin fregides, retira amb compte les restes d’oli de cada porció fent servir paper de cuina, i després passa-les per un plat amb una mescla de sucre i canyella al gust.