Deixatem els ous amb el sucre fins a blanquejar-los. Afegim l’oli de gira-sol i la beguda de nou. Barregem bé.
Incorporem la farina, el llevat i la sal. Finalment, integrem en la mescla les nous trossejades i les perles xocolata (aquestes, una mica enfarinades perquè no quedin totes enganxades).
Engreixem i enfarinem un motlle. Ho posem al forn durant 30 minuts a 180º C i esperem fins que es refredi abans de consumir-lo.
Receptes
Tendre de nous i xocolata
Ingredients
- 4 ous
- 150 g de nous trocejades Borges
- 150 g de perles de xocolata
- 225 g de sucre moreno
- 150 ml d’oli de gira-sol Borges
- 150 ml de beguda de nou Borges Natura
- 300 g de farina integral
- 10 g de llevat en pols
- 5 g de bicarbonat
- Un pessic de sal
Pas a pas
-
Pas 1