Receptes

Wrap de pollastre, poma i curri

20 min

Temps

4 persones persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 4 tortillas de blat per elaborar els rotllets
  • 2 pits de pollastre
  • 160 g de ruca
  • 1 poma
  • 15 g de sucre
  • 25 g de mantega
  • 1 culleradeta de canyella
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

Per a la maionesa de curri

  • 1 ou
  • 200 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Unes gotes de suc de llima
  • 1 culleradeta de curri en pols
  • Sal

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfem una paella a foc entre mitjà i alt. Greixem els pits amb oli d’oliva i els posem a la paella. Els coem uns 3-4 minuts per cada banda, els salpebrem i apaguem el foc. A continuació els tallem a tires fines i els reservem.
    Pelem la poma i la tallem a dauets. Aprofitem la mateixa paella amb què hem cuinat els pits per escalfar la mantega juntament amb la poma trossejada, el sucre i un pessic de canyella. Remenem de tant en tant fins que la poma quedi tendra. Apaguem el foc i reservem.

    Col·loquem la tortilla en un plat i hi incorporem una base de ruca i, després, els pits a tires i els dauets de poma. Ho adobem amb la maionesa de curri. L’emboliquem i el tallem per la meitat.
    Per fer la maionesa de curri: introduïm al vas de la batedora la culleradeta de curri en pols, l’ou, unes gotes de suc de llima i la meitat de l’oli. Ho triturem tot, al començament amb la batedora fixa al fons. Quan la maionesa comenci a emulsionar, hi afegim la resta de l’oli poc a poc i anem pujant i baixant la batedora amb cura. Afegim sal al gust.

  2. Trucs:

    • Pots partir d’una maionesa comprada i afegir-hi la culleradeta de curri. Sobretot, pren aquesta opció quan et vulguis endur el rotllet en carmanyola: serà una garantia de seguretat.
    • Ara que ja saps com és de fàcil preparar una maionesa de curri, atreveix-te amb altres espècies: pebre vermell, comí o cúrcuma.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later