Olis

Vinagres

Cremes balsàmiques

Begudes vegetals

Fruits secs

Olis

La nostra gamma d’oli d’oliva inclou una àmplia varietat de sabors que satisfan les diverses preferències de consumidors d’arreu del món.

Vinagres

Un món de sabors per inspirar i delectar. Borges produeix una varietat única de vinagres autèntics d’alta qualitat, ideals per potenciar el sabor de tot tipus de plats en un instant sense necessitat d’afegir-hi sal ni oli. Són bons tant en adobs, condiments i sopes com en verdures cuinades i plats de carn, i, encara millor, són saludables.

Cremes balsàmiques

Per donar un toc gourmet a les teves receptes. Realça qualsevol recepta amb l’extraordinària versatilitat de les cremes balsàmiques Borges. Un sabor dolç increïble, amb un toc amargant i una textura avellutada, molt apreciada pels cuiners. Es presenten en pràctiques ampolles exprimibles amb vàlvula antigoteig. Elaborades amb raïms italians i altres ingredients de primera qualitat a la nostra bodega de vinagre de Mòdena (Itàlia). Excel·lents amb carns, peixos, verdures, formatges, amanides i també com a original adob de gelats, fruites i altres postres delicioses.

Begudes vegetals

Elaborades amb fruits secs seleccionats acuradament, les nostres begudes vegetals conquisten els paladars més exigents gràcies al seu increïble sabor natural, suau textura i extraordinaris beneficis funcionals. No contenen sucres afegits ni edulcorants artificials; són baixes en greixos saturats i fàcils de digerir. Són ideals per a aquells que volen cuidar-se i gaudir al mateix temps d'una beguda deliciosa.

Fruits secs

A Borges tenim una àmplia experiència en l'elaboració de fruits secs i fruites dessecades. Seleccionem acuradament les nostres matèries primeres i elaborem els nostres productes d'acord amb els estàndards de qualitat més estrictes. En el procés de producció, només utilitzem oli de gira-sol i oli de gira-sol alt oleic; no fem servir oli de palma. A Borges apostem per una agricultura responsable i sostenible, fent un ús eficient dels recursos que emprem.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later