Rentem i tallem les maduixes a dauets i les posem a macerar amb vinagre de Mòdena i sucre. Ho barregem bé i ho deixem uns 30 minuts. D’altra banda, piquem els carquinyolis en un morter.
Per elaborar la crema, rentem bé les taronges i en ratllem la pell amb un microplane o ratllador fi. Espremem les taronges i la llimona i reservem. D’altra banda, blanquegem els ous amb el sucre i afegim la mantega fins que obtinguem una crema. Afegim ara la ratlladura de taronja i el suc que teníem reservat i removem bé fins que s’integrin en la barreja. Ho aboquem tot en un cassó i ho coem al microones a màxima potència un minut. Ho traiem, remenem amb una cullera i ho tornem a posar al microones un minut més. Així fins que la crema qualli. Ho deixem refredar.
A la base d’un got transparent col·loquem les maduixes a dauets amanides en vinagre, hi afegim la crema de taronja i com a decoració afegim els trossets de carquinyolis.