Bull la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Receptes
Amanida de pasta amb salmó
Ingredients
- 320 g de penne
- 240 g de salmó fumat
- 60 g d’avellanes D.O. Reus Pizarro Borges
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Broges
- Sal i pebre al gust
- Un pessic de fonoll fresc picat
Per a la salsa
- 150 g de formatge blau suau ratllat (el pots combinar amb altres formatges al gust)
- 200 ml de beguda d’avellana Borges Natural
- Un pessic de nou moscada
- Un toc de comí
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Cola-la i tira-hi un raig d’oli d’oliva verge extra perquè agafi més sabor i no s’enganxi.
-
Pas 3
Deixa-la refredar i afegeix-hi el salmó fumat tallat a tires fines i les avellanes picades. Salpebre-la i posa-hi el fonoll.
-
Pas 4
Per a la salsa, fon els formatges en un cassó i incorpora-hi la beguda d’avellana, la nou moscada i el comí. Remena-ho bé fins que els sabors s’integrin.
-
Pas 5
Mescla la salsa amb la pasta i deixa-ho refredar tot a la nevera.