Blog

Tres trucs contra la calor

4 Juliol 2021

Trucs contra la calor

La calor estreny i hi ha qui ho passa malament de debò, comptant les hores fins que per fi arribi l’octubre. Si és el teu cas, tan sols ens queda desitjar-te que passis el tràngol tan bé com puguis i explicar-te uns truquets perquè les altes temperatures siguin una mica més passadores.

Visca el gel!
Si col·loques un recipient amb gel a uns 20 o 30 cm del ventilador, aconseguiràs refrescar l’aire. Només cal que vagis renovant el gel a mesura que es fongui. Si a més et situes estratègicament en un lloc amb ventilació creuada, segur que el teu termòmetre baixa i l’onada de calor se’t fa més suportable.

Vaporitzador d’aigua freda
Ja pots anar a buscar un vaporitzador, omplir-lo d’aigua, ficar-lo a la nevera i refrescar l’ambient (i refrescar-te tu) cada cert temps. Oli en un llum. Un altre bon truc en aquesta línia és fregar de tant en tant el terra amb aigua freda: refrescarà l’ambient.

Compte amb el que menges
Procura no tirar de les poc saludables begudes ensucrades i carbonatades i aposta entre hores per refrigeris sans i nutritius. Cap exemple? Una bona infusió ―la que t’agradi més― amb molt de gel i unes fulles de menta, aigua ben freda assaborida amb fruites o un refrescant got de beguda de nou amb gel i un pessic de canyella. Infal·lible.

Entrades relacionades

Blog
El millor glacejat per a les teves verdures

El millor glacejat per a les teves verdures

Blog
Per què serveix el vinagre de poma?

Per què serveix el vinagre de poma?

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later