Blog

1.000 litres d’oli per al programa d’aliments de Creu Roja

25 Juliol 2014

Borges completa una altra iniciativa solidària fent a Creu Roja Lleida un donatiu de prop de 1.000 ampolles d’oli de gira-sol que la Institució Humanitària distribuirà entre famílies en situació de vulnerabilitat social. Aquest donatiu complementa el projecte “Aliments per la solidaritat”, que durant l’any 2013 va ajudar a més de 2.000 persones que necessiten productes bàsics per una correcta alimentació, prioritzant les famílies amb infants.

Les ampolles d’oli donades per Borges s’han distribuït a través de les assemblees que Creu Roja té a: Lleida, Almacelles, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Solsonès i l’Urgell.

Cal recordar que Creu Roja a Catalunya va presentar aquest maig l’anomenada Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, una iniciativa adreçada a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància. Com a entitat social directament vinculada amb els sectors més desfavorits de la societat, la Creu Roja ha detectat un increment constant de la demanda d’assistència, que resulta impossible atendre amb els actuals recursos. En només dos anys, s’ha multiplicat el nombre de beneficiaris dels projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja.

Aquesta iniciativa vol recaptar fons per aconseguir fins a 100.000 ajuts i distribuir-los entre els infants en situació de risc de tota Catalunya. Aquesta acció pretén recaptar 1 milió d’euros per poder distribuir aquests ajuts alimentaris infantils a través de diversos projectes de la Creu Roja. La manera més directa de poder col·laborar és enviant un SMS amb el text ACTUEMJA al 28092. La donació íntegra d’1,20 euros és a benefici d’aquesta campanya. També es pot fer una contribució a través de la pàgina web www.ellsnopodenesperar.org.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later