Blog

2019. Quins aliments ens portes?

2 gener 2019

Borges - 2019

Ja tenim aquí les llistes de tendències gastronòmiques per al 2019, i hi ha diverses propostes que es consoliden per damunt de la resta. Què menjarem el 2019? Tot fa pensar que serà el següent:

Adéu greixos, hola aliments healthy

Els aliments saludables, bàsicament fruites i verdures, es refermen com els grans triomfadors de les nostres taules l’any que ve. Ara no només ens cuidem per fora, sinó també per dins, i això es reflecteix en la llista de la compra.

Vade retro, proteïna animal

El veganisme guanya adeptes per tot, es multipliquen els restaurants vegans i la seva pastisseria, lleugera i deliciosa, s’estén fins i tot entre els més carnívors.

Ben, ben a prop

Els productes de temporada i proximitat seran els reis del mambo en un any gastronòmic en què manarà el concepte km 0.

Sense alcohol, si us plau

El consum d’alcohol té cada cop més mala premsa, i en el seu lloc prolifera la cocteleria sense alcohol, acolorida i gustosíssima.

Rotllets amb molt de rotllet

Els rotllets de canyella o cinnamon rolls ja han tret el cap amb timidesa durant el 2018, i en l’any que comença es convertiran en els plaers dolços per excel·lència, amb permís dels pastissos.

Fermentats i probiòtics

Va començar la kombutxa i ara arriben amb força a les nostres vides altres fermentats amb molt de swing. Benvinguts siguin.

El millor cafè

La cultura del cafè guanya adeptes, de manera que arreu del món apareixen cada cop més cafeteries especialitzades per oferir al consumidor la millor versió d’aquest or líquid, al qual no hem prestat l’atenció que es mereixia.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later