Blog

Fes desaparèixer l’amargor de l’albergínia

29 Juliol 2016

Talla les albergínies en làmines gruixudes, posa-les en un colador, salpica-les amb sal i deixa que reposin durant 30 minuts. Això farà que deixin anar el suc i perdin, com a conseqüència, l’amargor. Ara renta-les amb aigua freda, eixuga-les bé i ja les tindràs a punt per cuinar. Si a més de treure’n l’amargor vols que siguin un xic més tendres, deixa-les en remull amb aigua amb sal i llet. Quan hagin reposat un parell d’hores, escorre-les i eixuga-les amb trossos de paper absorbent.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later