Blog

Descobreix tot allò que no sabies de la remolatxa!

10 setembre 2018

Borges - remolacha

 

A l’hora de preparar una amanida, la remolatxa cuita ens permet guanyar temps. Però, si pots, aconsegueix-ne una de crua i fes-la a casa.

La remolatxa triga a coure’s aproximadament una hora, i és important que no la pelis i que en conservis la tija: és millor pelar-la en el moment de consumir-la. Però sabies que també te la pots menjar crua? Tot i que, en aquest cas, en ser un tubercle i degut a la seva duresa és convenient tallar-la molt fina, com si fos un carpaccio.

Com que les fulles de la remolatxa també són comestibles, et recomanem que les reservis en el moment de netejar-la: et serviran per preparar una sopa de verdures.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later