No saps què servir d’aperitiu als teus àpats nadalencs? Pren nota d’aquestes cinc idees:
- La clàssica fruita dessecada és perfecta per afegir-la a una amanida de fonoll i taronja: una recepta original i amb un punt de distinció. Amaneix-la amb oli d’oliva verge extra i sal i tira-hi un pessic de fonoll fresc.
- Formatge crema de qualitat mesclat amb fruita dessecada i fruita seca trossejades, amb bastonets de pastanaga i carbassó per acompanyar: quina delícia!
- Faràs un consomé d’entrant? Posa-hi fruita dessecada i ja veuràs, que bo.
- Si a casa hi tens moniato, cou-lo al forn tallat a daus, mescla’l amb fruita dessecada i fruita seca, uns brots al gust i una vinagreta amb vinagre de Mòdena i oli d’oliva verge extra. Saborós a més no poder.
- T’encanta la fruita seca? Suca una nou en xocolata per postres, deixa–la refredar i tindràs uns snacks deliciosos per anar picant. Són ideals per acompanyar el còctel de benvinguda!