Blog

Aperitius nadalencs

12 Desembre 2022

Aperitius nadalencs

No saps què servir d’aperitiu als teus àpats nadalencs? Pren nota d’aquestes cinc idees: 

  • La clàssica fruita dessecada és perfecta per afegir-la a una amanida de fonoll i taronja: una recepta original i amb un punt de distinció. Amaneix-la amb oli doliva verge extra i sal i tira-hi un pessic de fonoll fresc.
  • Formatge crema de qualitat mesclat amb fruita dessecada i fruita seca trossejades, amb bastonets de pastanaga i carbassó per acompanyar: quina delícia!
  • Faràs un consomé dentrant? Posa-hi fruita dessecada i ja veuràs, que bo. 
  • Si a casa hi tens moniato, cou-lo al forn tallat a daus, mesclal amb fruita dessecada i fruita seca, uns brots al gust i una vinagreta amb vinagre de Mòdena i oli doliva verge extra. Saborós a s no poder. 
  • T’encanta la fruita seca? Suca una nou en xocolata per postres, deixala refredar i tindràs uns snacks deliciosos per anar picant. Són ideals per acompanyar el còctel de benvinguda! 

Entrades relacionades

Blog
MODENITZA'T

MODENITZA’T: Descobreix les nostres novetats

Blog
El gelat perfecte porta crema balsàmica

El gelat perfecte porta crema balsàmica

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later