Blog

Arrebossats més sans amb civada, sèsam o llavors de lli

25 Octubre 2016

¿Què passaria si canviessis el pa d’un arrebossat per segó de civada, sèsam o llavors de lli? Doncs que hauries trobat un terreny nou i saludable per explorar.

El procés és el mateix que el d’un arrebossat tradicional: amara amb ou batut el que vulguis arrebossar (pollastre, llagostins, peix…) i cobreix-ho amb l’arrebossat tot mirant que s’hi enganxi bé.

Tasta aquests arrebossats alternatius per fregir o per coure els aliments al forn… veuràs quin canvi!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later