Blog

Arròs? Controla el temps i les quantitats!

1 febrer 2017

Quan cuinis arròs, vigila amb les quantitats i cuina just el que necessitis. Sobretot si és caldós, perquè no és un bon arròs per aprofitar. Com que porta molt de brou tendeix a voler absorbir-lo i pot quedar obert.

L’arròs caldós és un arròs ideal si li teniu por a la paella, que té una dificultat major de trobar el punt de cocció de l’arròs.
Si t’atreveixes amb la paella, els ingredients i el procediment són el mateix, tot i que hauràs de reduir la quantitat de líquid a la meitat. En qualsevol cas és molt important que aboquis el brou de cop i que estigui molt calent.

Si vols, pots optar per arròs integral. En aquest cas hauràs de coure’l durant 30 minuts.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later