Blog

Quins són els beneficis de comprar productes ecològics?

13 Novembre 2018

Borges - Pistachos

Comprar productes ecològics és sinònim d’omplir la nevera i el rebost d’aliments sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, lliures de químics i pesticides i amb unes propietats organolèptiques excepcionals.

Però ALERTA: pel que fa al medi ambient, convé tenir en compte que ecològic no sempre és sinònim de sostenible. Per exemple, sempre serà més respectuosa amb l’ecosistema una taronja amb maduració natural dels camps del nostre territori que un kiwi ecològic procedent de Nova Zelanda.

L’ideal és escollir productes de temporada i proximitat i assegurar-nos que els animals han estat tractats amb respecte i que s’han respectat, també, els processos de creixement i maduració de la fruita i les hortalisses. Un bon exemple n’és l’oli d’oliva verge extra ecològic de Borges, que és el distribuïdor número u en el mercat mundial d’aquest producte.Aquest oli s’elabora a partir d’agricultura ecològica que no fa servir productes químics, de manera que respecta el medi ambient i conserva la fertilitat de la terra. Així que ja ho sabeu!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later