Blog

Quatre berenars amb beguda vegetal de nous

17 Juliol 2018

Borges - Bebida de nuez meriendas

Amb la beguda vegetal de nou es pot fer de tot. Ho has sentit bé, sí: DE-TOT. És tan untuosa, tan delicada, tan absolutament irresistible… que venen ganes de prendre’n a tota hora. Doncs dit i fet. Aquí tens algunes idees perquè prenguis la beguda de nou més enllà del cafè i et marquis uns berenars que facin furor a casa. Compte: segur que més d’un et copiarà.

Batut amb beguda de nou i xocolata. Mescla en un vas alt beguda de nou ben freda amb una bola de gelat de xocolata. Només cal batre-ho tot junt i… llestos! Qui ha dit que ser feliç sigui complicat? Ho pots decorar amb unes fulles de menta o guarnir amb unes rodanxes de plàtan. Això sí que és #foodporn!

Beguda de nou amb cacau en pols i canyella. T’has atipat dels berenars i esmorzars de sempre? T’has cansat del clàssic cafè amb llet? Prova de preparar-te una beguda deliciosa, que pots prendre calenta o freda, a base de beguda de nou, un parell de cullerades de cacau en pols (sense sucre) i un pessic de canyella. Si hi vols donar un punt dolç, afegeix-hi una cullerada de mel o de xarop d’agave. I hi pots sucar unes galetes, i tant!

Smoothie de poma, plàtan, civada i xia. Tan sols et cal un plàtan, una poma, 30 g de flocs de civada i una culleradeta de llavors de xia. Aboca els ingredients en un vas, omple’l amb beguda de nou i bat-ho tot junt. No hi ha ningú (repetim: ningú) a qui no agradi aquesta meravella de la natura.

Llet merengada. Ai, paradoxes de la vida. La beguda de nou pot ser ideal, sense ser llet, per a preparar unes postres que precisament tenen com a base la llet de vaca. I es que hi algú a qui no entusiasmi la llet merengada? Qui no donaria el seu regne per aquestes postres fresquetes amb un lleuger toc de canyella? Només necessites un litre de beguda de nou, una branca de canyella, 100 g de sucre, tres clares d’ou i canyella en pols. Mescla la beguda de nou amb la branca de canyella i la meitat del sucre i tritura-ho bé amb la batedora. Congela la mescla en glaçoneres. Per al merengue, munta les clares a punt de neu i afegeix-hi el sucre un cop muntades. A continuació desemmotlla els glaçons, tritura’ls amb la batedora i afegeix-hi el merengue. Serveix en gots alts amb una cullerada de canyella.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later