Blog

Còctel Natura, una selecció de fruits secs per a cada ocasió

11 Juny 2019

Borges - Cocktel natura

Amb ingredients 100% naturals, sense fregir ni torrar, sense conservants ni colorants i sense sal afegida ni gluten. Així de sans són els còctels Natura de Borges. Perfectes per a fer un mos en qualsevol moment o completar els teus plats amb una aportació extra de sabor i nutrients.

Les propietats dels fruits secs han estat (i són) reconegudes pel seu valor nutricional i pels beneficis que suposen per al nostre organisme. El seu contingut en àcids omega 3, minerals, vitamines del grup B i vitamina C, sumat al fet que són boníssims, converteix els fruits secs en una tria excel·lent com a refrigeri saludable o com a complement de les teves receptes.

I si, a més, la trobes convenientment seleccionada i combinada per no haver-te de preocupar per res, molt millor! Quin és el teu mix? (Avís per a sibarites: si continueu llegint, se us farà la boca aigua.)

MIX VITALIDAD

Amb nou pelada, nou de macadàmia, trossos de nabiu vermell deshidratat i cirera deshidratada, aquest còctel resulta ideal per a donar un toc exòtic als teus plats. I aporta energia a cabassos!

MIX OMEGA 3

Aquest còctel a base de nous –pelades, pacana i de macadàmia– serà el teu millor aliat per a un esmorzar sa i complet. Pots afegir-ne un grapat al iogurt: aportaran grans beneficis al teu organisme. Pel seu alt contingut en àcids omega 3, les nous ens ajuden a regular el nivell de colesterol, prevenen el risc de patir malalties cardiovasculars i tenen un gran poder antioxidant. Saaaabor!

MIX EQUILIBRIO

Nous de Califòrnia, ametlles, avellanes i nous pacana formen aquest còctel equilibrat, una autèntica temptació per a picar entre hores de manera saludable. Els beneficis que té són tan variats com els ingredients: entre d’altres, facilita la digestió gràcies al contingut en fibra, protegeix les cèl·lules de l’oxidació amb l’aportació de vitamina E i redueix el cansament i la fatiga gràcies al magnesi i el ferro. Mix Equilibrio… i menja’t el món!

MIX ANTIOX

És l’opció més variada, amb nous de Califòrnia, ametlles, pistatxos, panses, pipes de gira-sol i nabius. El mix perfecte per a animar les teves amanides! No només els aportarà un toc de color, sinó també exotisme i sabor. I és que no ho hem d’oblidar mai: també mengem amb els ulls.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later