Ja saps que pots apujar el llistó de les teves millors receptes dolces amb una mica de vinagre de sidra de poma? Posa en pràctica aquests truquets i comença a gaudir-ne. Segur que t’encantarà!
1. Més protagonisme a la fruita i menys sucre
Perquè la fruita pugui oferir tots els seus sabors esplèndids a les coques i els pastissos, redueix la quantitat de sucre en un 60% respecte al que preveies i afegeix a la preparació 2 culleradetes de vinagre de sidra. Et quedarà menys embafador, més sa i més saborós.
2. Per a una textura molt top
El vinagre de sidra pot ser una gran ajuda a l’hora d’alleugerir les teves creacions rebosteres. Si desitges una textura més esponjosa i airejada per a les teves cakes, pastissos o merengues, incorpora 1 o 2 culleradetes de vinagre de sidra a les preparacions de base.
3. Melmelades i chutneys amb una nota extra de sabor
A l’hora de preparar les teves melmelades i chutneys, no et descuidis d’un ingredient secret que gairebé és màgic: el vinagre de sidra de poma. No dubtis a incorporar-lo a les teves receptes habituals, com a substitut del vinagre de vi o del suc de llimona. Les seves delicades notes de poma, amb un punt àcid, donaran una dimensió extra a les teves millors preparacions.