Blog

Com millorar les teves receptes dolces amb vinagre de sidra

4 Febrer 2020

Borges - mejorar tus recetas

Ja saps que pots apujar el llistó de les teves millors receptes dolces amb una mica de vinagre de sidra de poma? Posa en pràctica aquests truquets i comença a gaudir-ne. Segur que t’encantarà!

1. Més protagonisme a la fruita i menys sucre

Perquè la fruita pugui oferir tots els seus sabors esplèndids a les coques i els pastissos, redueix la quantitat de sucre en un 60% respecte al que preveies i afegeix a la preparació 2 culleradetes de vinagre de sidra. Et quedarà menys embafador, més sa i més saborós.

2. Per a una textura molt top

El vinagre de sidra pot ser una gran ajuda a l’hora d’alleugerir les teves creacions rebosteres. Si desitges una textura més esponjosa i airejada per a les teves cakes, pastissos o merengues, incorpora 1 o 2 culleradetes de vinagre de sidra a les preparacions de base.

3. Melmelades i chutneys amb una nota extra de sabor

A l’hora de preparar les teves melmelades i chutneys, no et descuidis d’un ingredient secret que gairebé és màgic: el vinagre de sidra de poma. No dubtis a incorporar-lo a les teves receptes habituals, com a substitut del vinagre de vi o del suc de llimona. Les seves delicades notes de poma, amb un punt àcid, donaran una dimensió extra a les teves millors preparacions.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later