Blog

Com obrir nous sense trencar-les

12 Novembre 2014

Obrir nous sense trencar-les

No has aconseguit mai obrir una nou sense que se’t trenqui? Tenim un parell de trucs infal·libles per aconseguir-ho! Prova a posar les nous en remull en aigua tèbia o en aigua amb sal durant una bona estona, i ja veuràs…

No pots esperar a menjar-te-les? Col·loca-les dins d’un recipient amb aigua apte per al microones i escalfa-les fins que l’aigua bulli. Retira i espera un moment. Comprovaràs que en ambdós casos la closca es trenca de manera més fàcil i ràpida que quan està seca. A partir d’ara et diran … ‘El trencanous’!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later