Blog

Com recuperar-nos de les festes?

27 Desembre 2019

Borges - recuperarnos

Molt fàcil. Segueix aquests consells i tornaràs a estar com si res abans no et penses.

  • Adéu, alcohol. Alcohol, refrescs i sucs, tant els industrials com els naturals (sí, sí, els naturals contenen molts sucres lliures), són els teus enemics des d’ara. Les begudes permeses són l’aigua, les infusions, el cafè i, és clar, les begudes vegetals, nutritives i saludables. ⛔️ ????
  • Fes exercici diàriament. Obliga’t a caminar un mínim de 45 minuts cada dia i a combinar el passeig amb exercici físic. Al febrer, en tornem a parlar. ?‍♀️?‍♂️
  • Compra al mercat. Acomiada’t del súper i opta pels productes de proximitat que ofereix el mercat, sobretot, fruites, verdures i hortalisses. ??‍????
  • Congela com si s’acabés el món. Guarda les sobralles al congelador i treu-les en ocasions especials; si no, acabaràs menjant viandes nadalenques ultracalòriques tot el gener. Al gener, verduretes, no t’hi capfiquis més. ?
  • Per postres, sempre fruita: ni lactis –fora dels iogurts sencers sense sucre–, ni pastissos, ni brioxeria. Amb aquest gest tan senzill tindràs menys sensació d’empatx i més de lleugeresa. ??

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later