Blog

Com conquistar la teva cita pel paladar. Consells per a una primera cita a casa

18 Abril 2016

És ben cert que pots enamorar algú a través de la cuina. Segurament, no passar de zero a cent, però potser sí donar aquest cop d’efecte que faci que el teu acompanyant s0acabi rendint als teus peus. Ara bé, tingues en compte una sèrie de consells abans de d’anar de cap a la cuina perquè el que podria ser una nit romàntica també pot acabar sent una situació incomodíssima.

Per exemple, planifica el menú sense caure en grans creativitats. Un plat senzill ple de sabor sempre triomfa. Pots aplicar la creativitat a la presentació. Hi ha un munt de recursos que faran que abans de clavar-hi queixalada quedi captivat o captivada per la vista. Sorprèn, però no arrisquis. Sobretot si encara no saps si li agrada, per exemple, el peix cru o el picant. Tot clar? Comencem a cuinar!

Entrants, un rebedor de freds i calents

Pots preparar uns entrants al centre de la taula per començar la cita de manera informal, mentre que l’ambient es relaxa amb l’ajut d’un bon vi (una altra qüestió important que has de mirar). Et proposem uns platets freds i calents per compartir. Tota una declaració d’intencions, vaja… Idees? Aquí tens, per exemple, un article de cinc aperitius saludables que vam publicar fa poc, pensats per ocasions especials. Tampoc no cal fer una rebuda amb deu plats abans del principal, però demostra que pots fer alguna cosa més que una amanida amb desimboltura. Una crema fina ―freda o calenta, depèn de l’època de l’any―, uns dips ben originals o uns rotllets d’albergínia amb formatge de crema i nous pot ser un encert. Mira aquests suggeriments.

Un principal per anar sobre segur

A qui no li agrada la pasta? No sabem si és més de carn o peix, de cuina tradicional o de fusions de toc exòtic, així que anirem sobre segur i prepararem una bona recepta de pasta. No cal recórrer a la típica bolonyesa o carbonara, hi ha infinitat d’opcions originals que la pasta admetrà de bon grat. Verdures, carn, delícies del mar… una tradicional puttanesca o una marinera de cloïsses i gambes segur que triomfen. Compensa els sabors d’entrants i principal. És a dir, si prepares entrants de mar opta per una pasta amb verdures o carn i al revés, per no caure en la monotemàtica.

Postres sí, però lleugeres

Després del banquet, i més si el teu acompanyant ha estat educat i ha anat apurant les teves creacions, no serà convenient rematar la feina amb unes postres massa dolces o copioses. És preferible optar per tancar el sopar amb un colofó que inviti a continuar la conversa còmodament. Una mousse, una pasta fullada amb crema de formatge i codonyat o qualsevol d’aquestes idees seran un encert.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later