Blog

Consells per desestressar-te després de la feina

6 Abril 2021

Borges - Consejos para desestresarte

Tot el dia vas amb presses? Sents que no has parat ni un minut des de l’hora de llevar-te? Aquells dies en què necessites amb urgència un moment per a tu, no hi ha res com regalar-te una estona de mindfulness en arribar a casa i abans de continuar amb la jornada.

Primer de tot, posem-nos còmodes: descordem cinturons, fora sabates i afluixem corbates. Respirem fondo, ens posem una música o un podcast que ens agradi, deixem el mòbil i les pantalles ben lluny i ens preparem un berenar delicatessen i sa: què et sembla un iogurt grec ben cremós amb maduixes, encenalls de xocolata i un grapat de nous? Degusta’l amb calma mentre et concentres en la teva respiració i gaudeixes del moment. Quan acabis, dedica una estona a algun passatemps, des de fullejar una revista fins a fer alguna manualitat que et relaxi.

Ah! I abans de seguir amb el tràfec del dia, i un cop ja hàgim donat al cos el relax que li calia, què et sembla una mica de moviment? Saltar, per exemple, farà que alliberem endorfines i quedem com nous.*

*(Sí, és clar que pot ser damunt del llit; no ho direm a ningú…)

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later