Blog

Tens pasta de sobres? No la guardis amb la salsa!

7 Desembre 2016

Quan facis pasta a casa, és recomanable que la serveixis sola i que cadascú li afegeixi la salsa quan la pasta ja sigui al plat o bé que, abans de servir-la, només barregis amb la salsa la quantitat de pasta que menjareu tot seguit. La raó? Si la guardes barrejada i la recuperes l’endemà, notaràs que la pasta ha perdut textura i s’ha estovat, i que la salsa gairebé ha desaparegut perquè la pasta l’ha absorbit. Guarda la pasta separada de l’acompanyament, sempre, i se’t conservarà molt millor.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later