No cal complicar-se la vida per enamorar els més petits amb una crema de verdures senzilla i gustosa. Et donem quatre idees que pots elaborar amb un rajolí d’oli d’oliva vereg extra, i decorar-les amb uns crostonets preparats a casa, al forn. Que aprofiti!
Carabassa, pastanaga i porro. Un clàssic. Si substitueixes la carabassa per moniato, el resultat és igual d’espectacular, amb un matís dolç deliciós.
Carbassó, ceba i patata. Afegeix-hi al final un raig de beguda d’ametlla i gaudeix de la seva textura cremosa.
Pèsols amb menta i burrata. Tota una delicatessen per als petits. La pots preparar amb pèsols congelats i decorar-la amb una bola de burrata, unes fulles de menta i un toc de clau.
Bròcoli, espinacs i coriandre. Pensa en verd i aposta per aquesta deliciosa crema de sabor contundent i propietats nutritives inigualables. Decora-ho amb un topping de fruits secs.