A més de gaudir del seu sabor, les seves possibilitats infinites a la cuina i les seves propietats nutricionals, menjar fruits secs Borges Pizarro significa tenir cura del medi ambient. Per què? Doncs perquè són fruits secs de proximitat, cultivats per agricultors locals als camps de Borges a Extremadura, i perquè estan elaborats, del començament al final, amb un sistema d’agricultura responsable.
¿En què es tradueix aquesta aposta per la sostenibilitat i el respecte no tan sols pel medi ambient, sinó per les comunitats locals? En tot això (i més):
– En 953 hectàrees de nogueres, pistatxers i ametllers que compten amb la certificació Global GAP, que garanteix les bones pràctiques agrícoles.
– En la preservació dels recursos naturals, com ara el sòl, mitjançant cobertes vegetals.
– En la preservació de la biodiversitat de les finques.
– En la reducció de l’empremta hídrica gràcies a un sistema d’agricultura de precisió i gestió de l’aigua, com reflecteix la participació de Borges en la plataforma EsAgua.
– En la dinamització del sector agrícola de la regió: les nous Pizarro passen, sense intermediaris, de les seves mans directament a les nostres.