Blog

La manera més fàcil de cuinar peix

20 Setembre 2021

Cocinar pescado de manera fácil

No acostumes a menjar peix perquè no saps com cuinar-lo? Doncs prepara’l al forn i despreocupa-te’n!

Només cal que escalfis el forn a 190 ºC, per dalt i per baix, i que hi introdueixis el peix ben ruixat amb oli d’oliva verge extra i un rajolí de vinagre al teu gust (pots fer servir un pinzell per assegurar-te que el cobreixes del tot). Afegeix-hi les espècies que t’agradin, sense passar-te perquè no ocultin el sabor d’un bon peix.

El temps sempre dependrà de la mida i el gruix de la peça, però calcula que una dorada de mida estàndard necessita uns 20 minuts de cocció per tots dos costats per quedar perfecta.

Si acompanyes el peix amb una bona amanida com a guarnició, tindràs un plat complet i equilibrat que es prepara en un tres i no res.

Bon profit!

Entrades relacionades

Blog
Per què serveix el vinagre de poma?

Per què serveix el vinagre de poma?

Blog
beneficios vinagre de manzana

Els beneficis del vinagre sense filtrar de poma

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later