Blog

Del camp al plat. Per què els productes de Borges són sostenibles?

27 Setembre 2018

Borges - Del campo a tu mesa

Del camp al plat. Literalment. Aquest és el recorregut dels fruits secs de Borges, una companyia que des dels seus inicis s’ha mantingut fidel a una filosofia que s’ha convertit en una de les seves senyes d’identitat: gestionar tot el procés de producció, d’inici a fi. Començant pel cultiu fins a arribar al teu rebost.

I ho fem per diversos motius. D’una banda, per oferir-te els millors fruits secs dels nostres camps, passant rigorosos processos de control i selecció, garantint la seva gran qualitat i sabor. De l’altra, per potenciar dinàmiques de comerç de proximitat, mantenint alhora el nostre compromís amb la cura del medi ambient i la sostenibilitat.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later