Blog

Per què la dieta mediterrània és la més valorada del món?

2 Març 2020

Borges - Dieta mediterranea

La dieta mediterrània va molt més enllà d’unes simples pautes nutritives. Representa un estil de vida basat en una alimentació sana i equilibrada que, a més, vol recuperar receptes i productes típics de la nostra tradició culinària. Què més es pot demanar? La dieta mediterrània té tals beneficis, que el 2010 va ser declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

 Un dels productes bàsics de la dieta mediterrània és l’oli d’oliva verge extra, que té unes qualitats innumerables. És un aliment ric en vitamina E, betacarotens i àcids grassos monoinsaturats que li atorguen propietats cardioprotectores. De fet, el prestigiós estudi PREDIMED confirma que una dieta mediterrània suplementada amb fruits secs i oli d’oliva verge extra redueix fins a un 30% la possibilitat de patir malalties cardiovasculars greus com l’embòlia cerebral, l’infart de miocardi o la mortalitat per malalties cardiovasculars. 

Aquest aliment és un autèntic tresor que ha perdurat a través dels segles en pràctiques gastronòmiques diverses i que aporta als plats un sabor i un aroma únics. No hi ha res millor que un bon rajolí d’oli d’oliva verge extra, tant per a cuinar com en cru: si el fas servir per a amanir els teus plats, et beneficiaràs de totes les seves qualitats i gaudiràs del seu sabor deliciós.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later