Blog

Dieta real: productes naturals perquè la teva dieta sigui més saludable

8 Gener 2019

Borges - Dieta real

Pren nota d’aquests productes fonamentals per al teu rebost si vols seguir una dieta saludable. Com pots veure, no cal que busquis productes caríssims i difícils de trobar: el que és bo, ho tens a prop i et crida pel nom perquè en treguis el màxim partit.

Fruita seca. La combinació perfecta de greix, proteïna i carbohidrats: una joia cardiosaludable, la dosi d’energia que necessitem entre àpats i l’acompanyant perfecta d’un iogurt, una peça de fruita fresca, una crema de verdures i tants altres plats.

Oli d’oliva verge extra. Els seus greixos insaturats són el millor elixir per aconseguir la joventut eterna i és, ben merescudament, la clau de volta de la dieta mediterrània. Aprofita-ho!

Iogurt. És tan bo i tan fàcil de personalitzar que en voldrem menjar a tothora. És una gran font de calci i probiòtics, que enforteixen les nostres bactèries intestinals, i amb un grapadet de fruita seca, fruita fresca trossejada i unes perles de cacau no hi ha cap berenar igual.

Begudes vegetals. D’ametlla, de nou, d’avellana… Un gotet de beguda vegetal ens garanteix l’aportació d’un grapat de fruita seca, un gest que farà feliç el nostre cor a l’instant. Amb el cafè amb llet, en smoothies, en cremes de verdura i fins i tot soles. Ja trigues a incorporar-les al teu dia a dia!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later