Blog

¿El cacau és saludable?

12 Juny 2018

Borges - cacao

Els llaminers s’alegraran que la resposta a aquesta pregunta sigui un sí rotund. El cacau cru conté vitamines, minerals i antioxidants, protegeix contra els danys cel·lulars i, això ho sap tothom, millora l’humor notablement.

Convé no confondre’l amb el cacau en pols, que s’obté escalfant les llavors del cacau a temperatures molt altes. En aquest procés els nutrients del cacau cru es degraden; a més, s’hi acostumen a afegir edulcorants artificials i altres components. Sempre que puguis, escull cacau pur lliure d’additius, per obtenir tots els seus beneficis intactes.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later