Blog

El gelat perfecte porta crema balsàmica

16 Juliol 2024

El gelat perfecte porta crema balsàmica

Hi ha res més apetitós que un gelat cremós per animar l’estiu? I tant que sí: aquest mateix gelat però amb un rajolí de crema balsàmica. De trufa, de Mòdena, de poma o de gerds, totes són una delícia per als paladars més exigents. El seu sabor dolç combinat amb un retrogust amarg les converteix en les companyes ideals d’un bon gelat, sigui del sabor que sigui.

Com ho pots fer? Molt fàcil. N’hi ha prou de tirar un rajolí damunt de la teva terrina o cucurutxo per començar a gaudir d’aquesta combinació refrescant i sedosa plena de textures i sensacions.

Si vols apujar l’aposta, completa la recepta tirant xocolata líquida de postres pel damunt, amb unes fulles de menta i amb fruita fresca al teu gust. Unes postres delicatessen ideals per a l’estiu!

Entrades relacionades

Blog
MODENITZA'T

MODENITZA’T: Descobreix les nostres novetats

Blog
COM AMANIR TOMÀQUETS

Com amanir els tomàquets

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later