Blog

El granissat més original es fa amb beguda de nou, d’ametlla o d’avellana

20 Agost 2018

granizado original con bebidas vegetales Borges Natura

Fans dels granissats, que sabem que en sou molts: ha arribat l’hora de ser creatius, posar-hi imaginació, descobrir ingredients i aportar nous sabors a la vostra beguda estrella de l’estiu. Per on podeu començar? Doncs preparant un granissat amb beguda de nou, d’ametlla o d’avellana. Només cal fer uns quants glaçons de beguda vegetal i passar-los per la batedora fins que tinguin la textura desitjada. I ja està: haureu fet un refrigeri sensacional, saborós i nutritiu per passar bé l’estiu! El podeu completar amb un xic de canyella o, si sou més llaminers, afegir-hi una galeta Oreo mentre bateu els glaçons. Un gran plaer!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later